Wild Funky Wit

Een verfrissend en dorstlessend witbier. De lichtzure en citruszoete smaak is ontstaan uit de wilde vergisting van microflora die zich bevinden in de foeders van de brouwerij. Het bier heeft 5% alcohol.

24x33cl-20L

1894

1894 is een gewaagde combinatie van een stevig gehopte tripel en uitmuntend verfrissend foederbier, volwaardig nagegist in de fles. Een echt meesterwerk met 8% alcohol.

6x75cl

Bavik Super Pils

Volgens traditioneel recept gebrouwen super pils met 5,2 % alcohol. Het bier is meerdere malen bekroond met Gouden Medailles. Hiermee kunnen we stellen dat Bavik Super Pils het beste bier ter wereld is.

24x24cl-20L-30L

Petrus Blond

Een verfrissend blond bier van 6,5% alcohol. Dit blond bier wordt uitsluitend met fijne aromahoppen gebrouwen, die zorgen voor een verfrissende afdronk.

24x33cl-30L

Petrus Tripel

Petrus Tripel is een unieke tripel gebrouwen met drie Europese aromahoppen met een frisse en karaktervolle smaak met 8% alcohol.

24x33cl

Petrus Dubbel

Petrus Dubbel is een volmondig donkerbruin bier van 7% alcohol. Het
bier heeft tonen van karamel, koffie en laurier van de geroosterde mout.

24x33cl-20L

Petrus Aged Pale

Bier dat 2 jaar heeft gerijpt in eikenhouten foeders. Een helder  friszuur bier met tonen van groene appeltjes en 7,3% alcohol. Het is een pure dorstlesser.

24x33cl

Petrus Roodbruin

Een historisch streekbier uit West-Vlaanderen met een zachtzure smaak. Petrus Roodbruin is een blend van jong donkerbier en foederbier van 5,5% alcohol.

24x33cl

Petrus Nitro Quad

Een mooie volle quadrupel met een lichtzuurtje aan het eind. Daarnaast is het afgevuld met stikstof in plaats van koolzuur waardoor er een fijne bubbel en compacte dunne schuimkraag ontstaat. 11,5% alcohol.

24x33cl-20L

Petrus Nitro Cherry Chocolate

Heerlijk complex in smaak dankzij de geroosterde mout en de krieken, maar vooral aangenaam zacht dankzij de toevoeging van stikstof in de fles. Mettoetsen van chocolade, koffie en kersen. 8,5% alcohol.

24x33cl

Wittekerke Rosé

Witbier met puur frambozensap met 4,3% alcohol. Het enige echte Rosé bier! The Original.

24x25cl-20L

Wittekerke Wit

Traditioneel Belgisch witbier met tonen van koriander en curacaoschillen met 5% alcohol.

24x25cl-20L

Kwaremont Blond

Kwaremont is een blond bier en populair bij wielrenners. Het bier heeft 6,6% alcohol. De smaak is zacht en vol met een lichte, aangename bitterheid, een kruidige toets en een hoppig karakter.

24x33cl-6x75cl-20L

Kwaremont Bok

Een koppige Bokbier voor een mooie herfstdag met 6,6% alcohol.
Het bier heeft een zachte volle kruidige smaak met tonen van laurier en koffie.

24x33cl-20L

Kwaremont 0,3%

Dit alcoholarme bier van Dit alcoholarme bier van Kwaremont is te vergelijken met de wielerterm Vals Plat. Een licht hellend blond bier met 0,3% alcohol.

24x33cl

Wieze

Wieze is een fris zwaar blond doordrinkbaar bier van 8,5% alcohol. Het bier heeft een fijne bitterheid en is licht kruidig met toetsen van citrus.

24x33cl-20L

RED

Volmondig en krachtig bier met de aangename smaak van kersen. Het is een doordrinkbaar bier en heeft 8,5% alcohol.

24x33cl-20L

Westmalle Dubbel

Donker Trappistenbier gebrouwen met pilsmout en bruine kandijsuiker. Dit bier heeft 7% alcohol. Het bier heeft toetsen van karamel, mout en fruitige esters die doen denken aan rijpe banaan, en een lichtbittere afdronk.

24x33cl-20L

Westmalle Tripel

De Tripel der Tripels. Deze kroon van de Trappisten in Westmalle is blond en helder en heeft alles wat een tripel nodig heeft complexiteit, droogheid en tonen van geel fruit. Het bier heeft 9,5% alcohol.

24x33cl

Tre Fontane

Bier van de Italiaanse Trappisten nabij Rome. Het is een goudkleurige tripel met 8% alcohol. Het bier heeft een fruitige smaak dat is verrijkt met eucalyptus.

12x33cl

Rochefort 6

Het bier van de monniken zelf. Het lichtste bier van Rochefort. Donker bier met 7,5% alcohol. Het bier is licht en fruitig met karamel tonen.

24x33cl

Rochefort 8

Mooi en krachtig donker Trappistenbier met 9,2% alcohol. De smaak is licht zoet met kruidige tonen.

24x33cl

Rochefort 10

Het krachtigste bier van de Trappisten van Rochefort. Mooie en complex donker bier met 11,3% alcohol. De afdronk heeft tonen
van brownies.

24x33cl

Zundert 8

Het eerste bier van de Trappisten uit Zundert. Het is koper blonde Tripel met 8% alcohol. In de aanzet is het bier bloemig en iets zoet. In de lange afdronk vloeien de bitters samen met een aangename
kruidigheid.

24x33cl-20L

Zundert 10

Dit is een met Gouden medaille bekroonde quadrupel met een volle, zachte smaak. Het bier bevat 10% alcohol. De geur geeft hints van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. De smaak is vol en zacht.

24x33cl-20L

Tynt Meadow

Dit is een Brits Trappistenbier van hoge gisting met 7,4% alcohol. De bierstijl is een Double Brown Ale. In de smaak zitten tonen van chocolade en vijgen en heeft een volmondige body.

12x33cl

Gregorius

Een donker Oostenrijks Trappistenbier, waaraan honing is  toegevoegd, 10,5% alcohol. Het bier is lichtzoet met een hopbittere afdronk.

20x33cl

Benno

Het is een krachtige koperkleurig Oostenrijks Trappistenbier van 6,9%
alcohol. Het bier heeft een geur van gedroogd fruit en een kruidige smaak.

20x33cl

Trappisten Weiße

Deze Oostenrijkse Weiße trappist is een helder goudgeel witbier met een alcohol% van 4,9. Door de toevoeging van hop uit de nabijgelegen streek is de smaak iets meer uitgesproken dan gebruikelijk bij lichte witbieren. We ontvangen deze Weiße één keer dit jaar.

20x33cl

Achel Bruin

Donker Trappistenbier met 8% alcohol. Stevige moutzoete body met tonen van karamel en gedroogd fruit. De afdronk heeft een licht bittertje.

24x33cl

Achel Blond

Dit is een blond bier van het type Tripel met 8% alcohol, gebrouwen door de Trappisten uit Achel. Het bier heeft een fruitige smaak met een licht bittere afdronk.

24x33cl

Orval

Trappist Orval is roodbruin gekleurd en heeft een volle kraag.  Daarnaast heeft dit bier ook een fantastisch aroma, wat de smaak ten goede komt. Dit bier heeft 6,2% alcohol. Het bier is complex en kruidig
van smaak met een zeer droge finish.

24x33cl

Geuze Boon Selection

Oude Geuze is afgevuld in zeer dikke flessen vanwege de hoge drukopbouw door de wilde vergisting in de fles. Door een innovatie en
afvulling op keykeg is er nu Geuze van het vat met 6,3% alcohol. Zeer frisse, meer fruitige dan kruidige neus, met toetsen van citrus.

20L Keykeg

Oude Geuze Boon

Het bier bestaat voor 90% uit mals Lambiek bier van 18 maanden oud. Daarnaast zit er 5% 3 jaar oude Lambiek en 5% zeer jonge in de Oude Geuze. 7% alcohol.

24x25cl-12×37,5cl-12x75cl

Geuze Boon Mariage Parfait

Het bier bestaat uit 95% Lambiek bier van 3 jaar oud. De laatste 5% is jonge Lambiek. Het bier heeft 8% alcohol.

12×37,5cl

Kriek Boon

Een blend van Lambiek bier met echte kersen of zoals de Vlamingen zeggen “echte krieken”. Het brouwproces is volledig natuurlijk. Het  bier heeft 4% alcohol en een verfrissende smaak van verse krieken, licht zoet en volmondig.

24x25cl-12×37,5cl-12x75cl-20L o.w.

Oude Kriek Boon

Een blend van oud en jong Lambiek bier met echte kersen. Het bier heeft 6,5% alcohol. Het is een zachtzuur en fris Kriekenbier, waarin
de Lambiek duidelijk aanwezig is.

12×37,5cl-12x75cl-20L o.w.

Kriek Boon Mariage Parfait

Het bier bestaat uit zware Lambiek van 2 jaar oud en pure kersen. Na 6 maanden extra rijping in de fles is het bier klaar voor consumptie.
Het bier heeft 8% alcohol. Een bier met fijne zuren, krieken, rozijnen en vanille.

12×37,5cl

Oude Geuze Boon Black label

Een blend van 1, 2 en 3 jarige Lambiek om zo een nog drogere afdronk met volmondigheid te creëren in het bier. Het bier heeft 6,5% alcohol. Het bier heeft een volmondige smaak en is extra droog. Toetsen van citrusvruchten.

6x75cl

Framboise Boon

Vloeibare cheesecake is de bijnaam van dit mooie Lambiek bier met puur frambozensap. Het aroma is fenomenaal. Het bier heeft 5% alcohol.

24x25cl-12×37,5cl-20L o.w.

Klik op de button bestellijst, downlod deze om het in te vullen en mail deze naar Juul@bierauthentiek.nl

Wij zorgen dat de bestelling via de aangegeven groothandel/drankenleverancier wordt beleverd. 

Contact