Kwaremont Blond

Kwaremont is een blond bier en populair bij wielrenners. Het bier heeft 6,6% alcohol. De smaak is zacht en vol met een lichte, aangename bitterheid, een kruidige toets en een hoppig karakter.

24x33cl-6x75cl-20L

Kwaremont 0,3%

Dit alcoholarme bier van Kwaremont is te vergelijken met de wielerterm Vals Plat. Een licht hellend blond bier met 0,3% alcohol.

24x33cl-12x33cl blik

Kwaremont Bok

Een koppig Bokbier voor een mooie herfstdag met 6,6% alcohol.
Het bier heeft een zachte volle kruidige smaak met tonen van laurier en koffie.

24x33cl-20L

Wittekerke Rosé

Witbier met puur frambozensap met 4,3% alcohol. Het enige echte Rosé bier! The Original.

24x25cl-20L

Wieze

Is een “eigen Wieze” tripel van 8,5%. Het bier is goed doordrinkbaar en heeft een fijne bitterheid, lichtkruidig met toetsen van citrus.

24x33cl-20L

Red

Volmondig en krachtig bier met de aangename smaak van kersen. Het is een doordrinkbare blend van bovengistend en foederbier en heeft 8,5% alcohol.

24x33cl-20L

Petrus Blond

Een verfrissend blond bier van 6,5% alcohol. Dit blond bier wordt uitsluitend met fijne aromahoppen gebrouwen, die zorgen voor een verfrissende afdronk.

24x33cl-30L

 

Petrus Dubbel

Petrus Dubbel is een volmondig donkerbruin bier van 7% alcohol. Het bier heeft tonen van karamel, koffie en laurier van de geroosterde mout. 

24x33cl-20L

Petrus Tripel

Petrus Tripel is een unieke tripel gebrouwen met drie Europese aromahoppen met een frisse en karaktervolle smaak met 8% alcohol.

24x33cl

Petrus Aged Pale

Bier dat 2 jaar heeft gerijpt in eikenhouten foeders. Een helder friszuur bier met tonen van groene appeltjes en 7,3% alcohol.

24x33cl

 

Petrus Roodbruin

Een historisch streekbier uit West-Vlaanderen met een zachtzure smaak. Petrus Roodbruin is een blend van jong donkerbier en foederbier van 5,5% alcohol.

24x33cl

Petrus Nitro Cherry Chocolate

Heerlijk complex in smaak dankzij de geroosterde mout en de krieken, maar voor aangenaam zacht dankzij de toevoeging van stikstof in de fles. Met toetsen van chocolade, koffie en kersen. 8,5% alcohol.

24x33cl

Bavik Super Pils

Volgens traditioneel recept gebrouwen super pils met 5,2% alcohol. Het bier is meerdere malen bekroond met Gouden Medailles. Hiermee kunnen we stellen dat Bavik Super Pils het beste bier ter wereld is.

24x25cl-20L-30L-12x33cl blik

 

Bavik Super Wit

Het gaat hier om een super witbier met tonen van koriander en curacaoschillen met 5% alcohol.

24x25cl-20L

1894

1894 is een gewaagde combinatie van een stevig gehopte tripel en uitmuntend verfrissend foederbier, volwaardig nagegist in de fles. Een echt meesterwerk met 8% alcohol.

6x75cl

Geuze Boon Selection

Oude Geuze is afgevuld in zeer dikke essen vanwege de hoge drukopbouw door de wilde vergisting in de es. Door een innovatie en afvulling op keykeg is er nu Geuze van het vat met 6,3% alcohol. Zeer frisse, meer fruitige dan kruidige neus, met toetsen van citrus.

20L Keykeg

Oude Geuze Boon

Het bier bestaat voor 90% uit mals Lambiek bier van 18 maanden oud. Daarnaast zit er 5% 3 jaar oude Lambiek en 5% zeer jonge in de Oude Geuze. Het bier heeft een friszure smaak. 7% alcohol.

Geuze Boon Selection – 20L

24x25cl-12×37,5cl-12x75cl

Geuze Boon Mariage Parfait

Het bier bestaat uit 95% Lambiek bier van 3 jaar oud. De laatste 5% is jonge Lambiek. Het bier heeft 8% alcohol.

12×37,5cl

Kriek Boon

Een blend van Lambiek bier met echte kersen of zoals de Vlamingen zeggen: “echte krieken”. Het brouwproces is volledig natuurlijk. Het bier heeft 4% alcohol en een verfrissende smaak van verse krieken, licht zoet en volmondig.

24x25cl-12×37,5cl-12x72cl-20L o.w.

Oude Kriek Boon

Een blend van oud en jong Lambiek bier met echte kersen. Het bier heeft 6,5% alcohol. Het is een zachtzuur en fris Kriekenbier, waarin de Lambiek duidelijk aanwezig is.

12×37,5cl-12x75cl

Kriek Boon Mariage Parfait

Kriek bestaat uit zware Lambiek van 2 jaar oud en pure kersen. Na 6 maanden extra rijping in de fles is het bier klaar voor consumptie. 8% alc. Fijne zuren, rozijnen/vanille.

12×37,5cl

Framboise Boon

Vloeibare cheesecake is de bijnaam van dit mooie Lambiek bier met puur frambozensap. Het aroma is fenomenaal. Het bier heeft 5% alcohol.

24x25cl-12×37,5cl-20L o.w.

Boon Faro

Faro is een bier van spontane gisting waarbij meertsbier en oude Lambiek gemengd worden. De lichtbruine kleur en zoetzure smaak worden verkregen door toevoegen van kandijsuiker voor het bottelen. 5% alcohol.

24x25cl

Boon Limited – VAT

VAT en black label zijn bieren die langer rijpen op foeders. VAT bieren zijn mono blends. Vraag naar de recente editie & vintage versie.

12×37,5cl

Boon Limited – Blacklabel

Blacklabel zijn extra lang gerijpt en blends van verschillende jaren. Vraag naar de recente editie & vintage versie.

6x75cl

Westmalle Dubbel

Donker, roodbruin trappistenbier met nagisting op es (7%). Rijk en complex van smaak. Smaak heeft toetsen van karamel, mout en fruitige esters. Het bier heeft een zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk. De Dubbel van Westmalle wordt gebrouwen sinds 1856.

24x33cl-20L

Westmalle Tripel

Ook wel ‘Moeder der Tripels’ genoemd. Helder, goudgeel trappistenbier van 9,5% metnagisting op es. Frisse tripel met een fruitige geur. Zacht en romig van smaak, krachtiger gehopt, met een bittere toets gedragen door het fruitaroma. Lange en droge afdronk.

24x33cl

Westmalle Extra

Eerst gebrouwen bier van Westmalle (1836) en werd gecreëerd door de monniken om bij de maaltijd in de abdijrefter te drinken, iets wat ze vandaag nog altijd doen. Goudblond trappistenbier van hoge gisting (4,8% alc.) met een rijke smaak. Fruitige toetsen en een verfrissend, dorstlessend karakter.

24x33cl

Rochefort 6˚

Amberkleurig trappistenbier van 7,5% met jne witte schuimkraag. Het bier heeft een zachte, fruitige body met een mengeling van graan- en karameltoetsen. Het oudste bier van Rochefort. Het werd voor het eerst gebrouwen in 1899.

24x33cl

Rochefort 8˚

Roodbruin van kleur met een zoete en fruitige toets. Complexe aroma’s van zwart fruit en karamel, ondersteund door kruidige tonen geven dit bier het krachtige karakter. De hoppigheid aan het eind zorgt voor een iets opdrogend mondgevoel en de afdronk is wat bitter. 9.2% alc.

24x33cl

Rochefort 10˚

Diepbruin trappistenbier van 11,3% met een dichte schuimkraag, bijgenaamd ‘la Merveille’ (het wonder). De smaak is zoet-bitter met een heel scala aan tonen: fruit, koe, mout en hop. Lange warme afdronk.

24x33cl

Rochefort Triple Extra

Goudblonde tripel van 8,1% met citrustonen en een kruidige geur. Zacht, verfrissend en met een sterke body. Hoewel 100 jaar geleden reeds eerder gebrouwen, sinds eind 2020 nieuw in de Rochefort familie.

24x33cl

Zundert 8 Trappist

Nederlands trappistenbier van de abdij in Zundert. Koperblonde tripel met 8% alcohol. In de aanzet is het bier bloemig en iets zoet. In de lange afdronk vloeien de bitters samen met een aangename kruidigheid. De monniken zijn trots op de weerbarstigheid.

24x33cl-20L

Zundert 10 Trappist

Met gouden medaille bekroonde quadrupel met een volle en zachte smaak. Het bier bevat 10% alcohol. De geur geeft hints van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. Voor het eerst gebrouwen in 2018.

24x33cl-20L

Orval

Trappistenbier van hoge gisting met hergisting op de fles (6,2% alc). Het kruidige aroma en de fijne smaak komt van de hopbellen en de gisten. Bijzonder is het hoppen tijdens twee verschillende productiestadia. Eerst in de brouwzaal en later in de bewaarkelders. Het zo genaamde ‘dry hopping’. Kenmerkende smaak komt van de wilde gisten: de Brettanomyces.

24x33cl

Tynt Meadow

De Engelse Trappist (7,4% alc) is mahonie-gekleurd, met een subtiele, warmrode tint en een stevige beige schuimkraag. Het aroma bevat toetsen van donkere chocolade, drop en donker fruit. Het is een volmondig trappistenbier met een stevige body.

24x33cl

Tre Fontane Tripel

Goudkleurige Italiaanse tripel, gebrouwen in de gelijknamige trappistenabdij in Rome, met een uitgesproken licht fruitige smaak dat verrijkt is met een eucalyptus aroma (8% alc). De lichtzoete nasmaak krijgt een andere wending dankzij de kruiden, die er met hun geurige aroma een verfrissende toets aan toevoegen.

12x33cl

Engelszell Gregorius

Oostenrijks trappistenbier met een diep donkere kastanje kleur. Smaken van kastanje, honing, zoethout, mokka, cacao, rozijnen en kersen, dragen bij aan de diepe en rijke smaak van dit trappistenbier van 10.5%.

20x33cl

Engelszell Benno

Deze Oostenrijkse trappist is koperkleurig en bevat aroma’s van mandarijn, tropisch fruit en abrikozenjam. Het bier is zacht in de mond met een lichte smaak van sinaasappel en een vleugje citroen en heeft een alcoholpercentage van 6.9%.

20x33cl

Trappisten Zwickl

Ongefilterd troebel Keller bier van hoge gisting. Dit licht amberkleurige trappistenbier wordt gekenmerkt door fruitige aroma’s en heeft een alcoholpercentage van 4,7%. De subtiele smaak en geur van verse hop zijn te danken aan het gebruik van de Oostenrijkse hopsoort Mühlviertel.

20x33cl

Achel Blond

Helder goudblonde tripel, hoppig van smaak met lichte karamel-toetsen. Hoewel er geen suikers zijn toegevoegd, toch licht zoet van smaak met fruitige tonen. De afdronk is kort en fris met een alcoholpercentage van 8%.

24x33cl

Achel Bruin

Diepbruin bier van hoge gisting wat ruikt naar zoethout, anijs en gedroogd fruit. De smaak is zacht op de tong maar kent een krachtige afdronk. Het bier heeft een stevige body, moutzoet, karamel en fruitig met een aangename hopbittere toets (8% alc).

24x33cl

Klik op de button bestellijst, downlod deze om het in te vullen en mail deze naar Juul@bierauthentiek.nl

Wij zorgen dat de bestelling via de aangegeven groothandel/drankenleverancier wordt beleverd. 

Contact

2 + 7 =